Jurist nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 899 info@kantonrechtersformule.nl

Beoordeling ster 1Beoordeling ster 2Beoordeling ster 3Beoordeling ster 4Beoordeling halve ster (9.5/10)
199 beoordelingen


Onze arbeidsjuristen kunnen u in de meeste gevallen direct adviseren over uw rechtspositie en u een aantal tips geven hoe u het beste in een bepaalde ontslagsituatie kunt handelen. Wat moet u wel doen en wat vooral niet? Moet u schriftelijk reageren en zo ja, hoe? Wat zijn uw rechten en plichten in een bepaalde situatie? Een kort advies kan voorkomen dat u verkeerde beslissingen neemt met alle gevolgen van dien.

Mediation

Ook voor vragen over mediation kunt u terecht bij onze specialisten. Zoekt u een goede mediator voor een arbeidsgeschil ofl heeft u een agemene vraag over mediation, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Een van onze bij het NMI geregistreerde mediators staat u graag te woord.

Uw zaak in behandeling nemen

Onze adviezen beperken zich niet alleen tot online en telefonisch contact. Als het wenselijk of noodzakelijk is, kunnen onze arbeidsrechtspecialisten uw zaak uiteraard verder in behandeling nemen.

Uw zaak zal dan behandeld worden door Juristen Arbeidsrecht Nederland, een van de bekendste en meest gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Een eerste afspraak is in de meeste gevallen vrijblijvend en kosteloos.

U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

U kunt ons ook bellen op 088 20 50 899

De Ontslagvergoeding Lijn (088-20 50 899) is tussen kantooruren altijd bereikbaar. mailen en u ontvangt dezelfde werkdag onze reactie.