Beoordeling ster 1Beoordeling ster 2Beoordeling ster 3Beoordeling ster 4Beoordeling halve ster (9.4/10)
1311 beoordelingen

Jurist arbeidsrecht in Hilversum

Jurist ArbeidsRecht Nederland is een juridische dienstverlener actief in heel Nederland. Wij richten ons op arbeidsrecht en ontslagrecht. We beheren websites zoals kantonrechtersformule.nl, transitievergoeding.nl en goudenhanddrukspecialist.nl. We zijn een jong, informeel en dynamisch kantoor.  

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft zusterbedrijven zoals Specialisten ArbeidsRecht, NextJob Outplacement en W&P/ VDP Belastingadviseurs. Er zijn ruim 50 juridische, financiële, fiscale en HR-professionals werkzaam. Onze klanten zijn werknemers, ambtenaren, directeuren en rechtsbijstandverzekeraars. Wij zijn een servicegericht, oplossingsgericht no-nonsense juristenkantoor.

Vanwege groei zoeken wij een jurist Arbeidsrecht voor onze vestiging in Hilversum (loondienst, full time).

Wat doe je?
Als Jurist Arbeidsrecht adviseer je cliënten over alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder collectief en individueel ontslag, reorganisaties, ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslagvergoeding, transitievergoeding, etc. Je onderhandelt namens cliënten over ontslagregelingen en vaststellingsovereenkomsten. Daarnaast voer je procedures bij UWV en kantonrechter.

Als arbeidsrechtjurist werk je alleen voor werknemers, ambtenaren  en directeuren en niet voor werkgevers. Je werkt nauw samen met collega’s van zusterbedrijven. Je draagt bij aan de ontwikkeling en groei van de arbeidsrechtpraktijk van Juristen ArbeidsRecht Nederland.

Waar voldoe je aan?
Je bent jurist met minimaal 2 jaar ervaring binnen het arbeidsrecht en je bent deskundig op het gebied van arbeidsrecht. Je bent op de hoogte van de actuele wetgeving rondom ontslagrecht, zoals de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Je bent zakelijk en commercieel en legt gemakkelijk contact. Je bent analytisch, creatief, resultaatgericht en pro actief. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je past binnen de dynamische en ondernemende cultuur van ons team.

Wij bieden
Een professionele en informele omgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. De diversiteit in cliënten zorgen voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek. Je ontvangt een goed salaris en een lease auto.

Mail jouw CV + sollicitatie
Richt jouw sollicitatie aan marius@transitievergoeding.nl of bel 06 55 76 45 90 voor meer informatie.