Beoordeling ster 1Beoordeling ster 2Beoordeling ster 3Beoordeling ster 4Beoordeling halve ster (9.5/10)
477 beoordelingen

Advocaat arbeidsrecht vacature Hilversum

ArbeidsRecht Advocaten Nederland is een juridische dienstverlener actief in heel Nederland. Wij richten ons op arbeidsrecht en ontslagrecht. We beheren websites zoals kantonrechtersformule.nl, transitievergoeding.nl en goudenhanddrukspecialist.nl. We zijn een jong, informeel en dynamisch kantoor.  

ArbeidsRecht Advocaten Nederland heeft zusterbedrijven zoals Juristen ArbeidsRecht Nederland, Specialisten ArbeidsRecht, NextJob Outplacement en W&P/ VDP Belastingadviseurs. Er zijn ruim 50 juridische, financiële, fiscale en HR-professionals werkzaam. Onze klanten zijn werknemers, ambtenaren, directeuren en rechtsbijstandverzekeraars. Wij zijn een servicegericht, oplossingsgericht no-nonsense advocatenkantoor.

Vanwege groei zoeken wij een Advocaat Arbeidsrecht voor onze vestiging in Hilversum (loondienst, full time).

Wat doe je ?
Als advocaat arbeidsrecht adviseer je cliënten over alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder collectief en individueel ontslag, reorganisaties, ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslagvergoeding, transitievergoeding, etc. Je onderhandelt namens cliënten over ontslagregelingen en vaststellingsovereenkomsten. Daarnaast voer je procedures bij UWV en kantonrechter.

Als arbeidsrechtadvocaat werk je alleen voor werknemers, ambtenaren  en directeuren en niet voor werkgevers. Je werkt nauw samen met collega’s van zusterbedrijven. Je draagt bij aan de ontwikkeling en groei van de arbeidsrechtpraktijk van Advocaten ArbeidsRecht Nederland.

Waar voldoe je aan ?
Je bent advocaat met 3 tot 6 ervaring binnen het arbeidsrecht en je bent deskundig op het gebied van arbeidsrecht. Je hebt de Grotius opleiding Arbeidsrecht afgerond. Je bent op de hoogte van de actuele wetgeving rondom ontslagrecht zoals de wet werk en zekerheid. Je bent zakelijk en commercieel en legt gemakkelijk contact. Je bent analytisch, creatief, resultaatgericht en pro actief. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je past binnen de dynamische en ondernemende cultuur van ons team.

Wij bieden
Een professionele en informele omgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. De diversiteit in cliënten zorgen voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek. Je ontvangt een goed salaris en een lease auto.

Mail jouw CV + sollicitatie
Richt jouw sollicitatie aan marius@transitievergoeding.nl