Beoordeling ster 1Beoordeling ster 2Beoordeling ster 3Beoordeling ster 4Beoordeling halve ster (9.4/10)
1331 beoordelingen

Laatste nieuwsberichten

Gratis boek Ontslag en kantonrechtersformule

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt ontslagen werknemers met het verkrijgen van de maximale ontslagvergoeding. Juristen ArbeidsRecht Nederland publiceert het gratis boekje "Ontslag 2021 en kantonrechtersformule"
» Lees meer

Kantonrechtersformule in sociaal plan BAT Niemeyer

Er vallen ontslagen bij BAT Niemeyer in Groningen. Bijna 25 % van de mensen vertrekt. Er wordt minder gerookt, dus de tabaksvolumes nemen af. Dat geldt ook voor shag, dat door BAT Niemeyer geproduceerd wordt.
» Lees meer

Gratis boek “Kantonrechtersformule & ontslag 2020”

Juristen ArbeidsRecht Nederland geeft het boekje “Kantonrechtersformule & ontslag 2020” uit, geschreven voor werknemers die ontslag krijgen. In 2020 wordt de transitievergoeding LAGER.
» Lees meer

Lagere transitievergoeding vanaf 2020, wel vanaf eerste dag werken

In 2020 wordt een nieuwe ontslagwet geintroduceerd: Wet Arbeidsmarkt in Balans (Wab). Een werknemer ontvangt bij ontslag een derde maandsalaris per gewerkt jaar. Tot 2020 ontvangen ontslagen werknemers nog ½ maand transitievergoeding voor dienstverbanden langer dan 10 jaar. Dat is een verslechtering. Een verbetering is dat werknemers in 2020 vanaf het begin van hun arbeidsovereenkomst de transitievergoeding ontvangen (tot 2020 pas bij 2 jaar dienstverband). Dus ook tijdelijke contracten die niet verlengd worden, ontvangen de transitievergoeding.
» Lees meer